”Ahna” fortsätter som assisterande

Pressinformation från IFK Mariehamn – Hela Ålands fotbollslag

Daniel ”Ahna” Norrmén fortsätter som assisterande - får även roll på ungdomssidan

Hela Ålands lag, IFK Mariehamn och Daniel Norrmén har kommit överens om en förlängning av uppdraget som assisterande tränare för IFK under säsongen 2021. Det blir sjätte säsongen som ”Ahna” innehar den rollen i IFK. Före det hade ”Ahna” en framgångsrik karriär som spelare i Grönvitt och han har även tränat bl.a. IFK:s damlag.

- Det är otroligt skönt att kunna knyta ”Ahna” till klubben för ytterligare en säsong säger klubbdirektör Peter Mattsson. Han är en mycket kompetent och uppskattad tränare och det ger oss även kontinuitet inför kommande säsong.

Nytt för uppdraget är att ”Ahna” även involveras i ungdomsfotbollen, där han bland annat ska träna IFK:s U20-lag två gånger i veckan och även fungera som en brygga för spelare som befinner sig mellan junior- och seniorfotboll. IFK:s U20-lag består främst av spelare i 16 - 18-årsåldern från hela Åland, men även ännu yngre ambitiösa spelare deltar ibland i träningarna. Daniel hann träna U20-laget (utvecklingslaget) några gånger redan i december och säger så här om det han såg:

- Jag var positivt överraskad och spelarna visade verkligen stor iver och vilja. De ska bli roligt att följa deras utveckling under 2021.

IFK inleder sina träningar på måndag 4 januari.