Allu förlänger med Grönvitt ytterligare två säsonger

Hela Ålands lag, IFK Mariehamn, och Aleksei Kangaskolkka har enats om ett nytt spelarkontrakt som innebär att Kangaskolkka är grönvit anfallare för de kommande två säsongerna.

Aleksei Kangaskolkka återvände till IFK Mariehamn inför senaste säsong men skadade oturligt knäet under försäsongen och återvände till matchspel sent på höstsäsongen. Trots detta så avslutade Kangaskolkka på bästa tänkbara sätt med två mål på de tre sista matcherna i Veikkausliiga.

Det känns riktigt bra att vi kunnat skriva ett tvåårsavtal med Allu. Vi hade stora förhoppningar på varandra inför den här säsongen men hans knäskada ändrade förstås förutsättningarna. Vi är glada att vi nu får satsa framåt tillsammans och Allu visade ju under slutet av höstsäsongen med sina två mål på de avslutande tre matcherna att han blir att räkna med framöver, kommenterar klubbdirektör Peter Mattsson

I och med förlängningen med Kangaskolkka så har IFK en intakt anfallsbesättning jämfört med senaste säsong i form av spelare som Kangaskolkka, Diego Assis och Dever Orgill.