Andelsbanken deltar i IFKs golftävling imorgon fredag 13 maj

Det här gänget är beredda att försvara Andelsbanken för Ålands färger under IFK Mariehamns sponsorgolf. Från vänster: Robin Dahla, Alexander Clemes, Desiree Karlsson och Jens Polviander

Kundlöfte

Vi finns till för våra kunder. Det är Andelsbanken för Ålands kundlöfte. Genom att vara ägarkund är du dessutom en del av din bank och har möjlighet att dra nytta av våra bästa förmåner. Du kan få rabatter på både banktjänster och försäkringspremier. Ju mera du koncentrerar dina ärenden till oss desto mera OP-bonus samlar du. Bara under fjolåret samlade våra ägarkunder OP-bonus för nära en miljon euro.

Vår sponsring

Vårt kundlöfte innebär också att vi vill vara där våra kunder är. Vi vill göra sådant som har betydelse för vårt åländska samhälle. Vid valet av sponsring sätter vi värde på regional synlighet och ett ansvarsfullt agerande. IFK Mariehamn uppfyller kraven. Hemmamatcherna besöks av i snitt 1200 personer vilket visar på det stora engagemanget som fotbollen väcker i det åländska samhället. Klubben har även visat en stor vilja att på ett föredömligt sätt integrera och ta väl hand om spelare från utlandet. 

Nytt initiativ

Andelsbanken för Åland mår bra om våra kunder mår bra. Till morsdagen lanserade vi initiativet #Familjeextra. Med det nya initiativet stöder vi barnfamiljers välbefinnande och hjälper föräldrar med små barn i det nya livskedet. Genom initiativet ges småbarnsfamiljer ett betydande stöd såsom avgiftsfria försäkringar och amorteringsfrihet. 

Andelsbanken för Åland

VD Johnny Nordqvist