Anthony Dafaa Clement klar för en tredje säsong i Grönvitt

Mittfältsmotorn Anthony Dafaa Clement och Hela Ålands lag, IFK Mariehamn, har gjort klart med en kontraktsförlängning som sträcker sig över nästa års Veikkausliigasäsong. I och med det kan publiken på Wiklöf Holding Arena se fram emot Anthony Dafaa Clements tredje säsong i Grönvitt.

Alla som följt Dafaa i IFK vet att han hade en litet trevande start på sin tid i klubben men att han under andra halvan ifjol kom tillrätta i sin roll allt mer och redan från början av årets säsong var han en nyckelspelare på det centrala mittfältet tillsammans med Gabriel Petrovic. Han råkade ut för en skada under sommaren men har tålmodigt och noggrant arbetat sig tillbaka i matchform och i vinstmatchen mot PS Kemi var Dafaa igen tillbaka i startelvan. Han är en lojalt, hårt arbetande och alltid positiv spelare som är varje tränares, medspelares och klubbs dröm att ha i laget. Vi är glada att Dafaa väljer att satsa vidare i IFK och är en del av lagbygget inför nästa säsong, kommenterar klubbdirektör Peter Mattsson

Anthony Dafaa Clement kom till IFK Mariehamn inför fjolårssäsongen från VPS. Själv kommenterar han kontraktsförlängningen så här:

Jag trivs väldigt bra i Mariehamn och med mina lagkamrater och tränarstaben. Efter en utmanande tid som skadad i somras så känner jag mig tillbaka nu och så ser mycket fram emot att först avsluta den här säsongen på bästa sätt både för min personliga del och lagets del och att få vara en del av klubbens satsning inför 2017 känns inspirerande.