Bekant brasiliansk anfallare förstärker Grönvitt

Pressinformation från IFK Mariehamn – Hela Ålands fotbollslag

Hela Ålands lag, IFK Mariehamn, har gjort klart med en ytterligare anfallsspelare. Detta efter att brasilianska Luis Felipe Queiroz Dos Santos och Grönvitt nyligen kommit överens om ett 2-årsavtal.

Den 21-årige Felipe är inte helt obekant för IFK Mariehamn då han 2020 var på provspel i klubben och deltog i två cupmatcher med laget. Den gången blev det ingen övergång till IFK Mariehamn men nu har parterna kommit överens om ett avtal för de kommande två säsongerna. Han kommer närmast från spel i Tapajos FC i Brasilien.

-Jag är en hyfsat snabb spelare som älskar att utmana min försvarare i en mot en situationer från min vänsterkant. Jag gillar att göra individuella poäng men det viktigaste är alltid att hjälpa laget att vinna matcher. Jag är väldigt exalterad över att vara här igen och få representera IFK Mariehamn, säger Felipe.

-Felipe är en spelare som vi följt en tid och som utvecklats ytterligare sedan vi hade han på provspel här 2020. Han är snabb och bra i en mot en situationer. Vi kan använda honom på bägge kanter i ett tremannaanfall. Han har anlänt till Mariehamn och börjar träna redan idag med laget, kommenterar klubbdirektören Peter Mattsson.