Dag 4 i Turkiet

Onsdagen blev en lite lugnare dag här i Turkiet. Efter de två hårda träningspassen på tisdagen körde vi bara ett fotbollspass igår.

"Kricke" tog med alla spelare på uppvärmning innan målvakterna körde med "Sundis" och "Ahna" höll i en passningsövning med utespelarna.

Därefter var det fokus på fasta situationer. Vi gick igenom allt ifrån inkast till insparkar och hörnor, både offensivt och defensivt.

Träningen avslutades med frisparkar och vi bjöds på en del pärlor men "Nippe" fick nog hämta rätt många bollar bakom målen också..

Efter lunch hade vi ledigt resten av dagen. Många spelare, och även ledare, passade på att ta en massage. En del åkte in till Belek Shopping Centre för att försöka hitta något fynd.

Under kvällen var det hög aktivitet på många håll då vi idag på eftermiddagen har en lagtävling som ledarna håller i. Tävlingen är indelad i tre moment där det sista är att varje lag ska presentera en sketch, en film eller något annat inför resten av gruppen. Många hemliga möten har hållits runt om på hotellet och det ska bli intressant att se slutresultatet ikväll.