Daniel Norrmén fortsätter som Grönvitts assisterande tränare

Pressinformation från IFK Mariehamn – Hela Ålands fotbollslag

Daniel Norrmén fortsätter som Grönvitts assisterande tränare

Hela Ålands lag, IFK Mariehamn, har gjort klart med assisterande tränare till lagets nya huvudtränare, Lukas Syberyjski, och det blir Daniel Norrmén som fortsätter i sin roll som han haft under Peter Lundberg. IFK Mariehamn och Norrmén har kommit överens om en fortsättning på Norrméns kontrakt också över nästa säsong.

Daniel Norrmén har varit assisterande tränare i fyra säsonger med Peter Lundberg som huvudtränare. Före det hade han en framgångsrik karriär som spelare i Grönvitt och har tränat bl.a. IFK:s damlag.

I och med att Norrmén fortsätter i tränarstaben försäkrar sig IFK Mariehamn om kontinuitet vilket är ett av klubbens ledord.

- Vi vill jobba med kontinuitet och kan se att när vi gjort det så skapar vi sportsliga framgångar. Cupguldet 2015 och ligaguldet 2016 var resultatet av kontinuitet i spelartruppen och delvis i tränarstaben. Därför är jag mycket glad över att Daniel väljer att fortsätta i sin roll som assisterande tränare också nu med en ny huvudtränare i form av Lukas. Daniel kommer att bidra med mycket kunskap om vår spelartrupp men också om motståndarna och om Veikkausliiga och det hjälper Lukas mycket i hans nya roll i IFK. Det är riktigt värdefullt att vi kommit överens om en fortsättning med Daniel, kommenterar klubbdirektör Peter Mattsson