Daniel Norrmén och Johan Sundman förlänger med IFK

Pressinformation från IFK Mariehamn – Hela Ålands fotbollslag

Hela Ålands lag, IFK Mariehamn, och assisterande tränaren Daniel Norrmén samt målvaktstränaren Johan Sundman har förlängt sina respektive tränaravtal att också omfatta nästa års säsong.

Norrmén tillträdde som assisterande tränare inför guldsäsongen 2016 medan Johan Sundman fungerat som målvaktstränare under en längre tid i klubben. Bägge tränares avtal löper ut efter nuvarande säsong och har nu förlängts med ytterligare ett år. Sedan tidigare har IFK förlängt avtalet med fystränaren Kristoffer Weckström.

  I och med att vi gjort klart med Lundis som huvudtränare så har vi nu jobbat utifrån att behålla hela hans tränarstab också de kommande åren. Lundis och Krickes avtal är tvååriga medan Daniel och Johan valt att förlänga med ett ytterligare år. Vi är nöjda med att vi får behålla hela tränarstaben intakt också nästa säsong. Det ger oss möjlighet att jobba långsiktigt och med kontinuitet och det är bra eftersom vi får en tydlighet inför diskussionerna om förlängning av spelarkontrakten med spelarna i truppen, kommenterar klubbdirektören Peter Mattsson.