Dé förlänger med IFK Mariehamn

Pressinformation från IFK Mariehamn – Hela Ålands fotbollslag

Cledson Carvalho da Silva, eller Dé som han kort och gott kallas, har gjort klart om en fortsatt framtid i IFK Mariehamn. Hela Ålands lag och Dé har undertecknat ett nytt avtal, 1+1 år med klubboption.

Den 23-årige Dé kom till Grönvitt under årets säsong och spelade totalt 13 matcher i ligan. Före han kom till IFK Mariehamn spelade han i brasilianska Paraense.

- Jag blev jätteglad när vi kom överens om en förlängning av mitt avtal. Nu när jag får chansen att vara här en hel säsong så hoppas jag på att jag kan tillföra ännu mera till laget och även att målskyttet kommer igång, kommenterar Dé.

- Dé kom in under säsongen i ett svårt läge och tillförde omgående en hel del med sin snabbhet och löpkapacitet. Vi tror att om vi får jobba tillsammans under hela försäsongen så kommer han att kunna tillföra ännu mer till vårt lag och till vårt anfallsspel. Dé är en snabb, explosiv och stark spelare som vi är glada att vi kan ha med oss framåt i vårt fortsatta lagbygge, kommenterar klubbdirektören Peter Mattsson.