Dever stannar i IFK!

~~Dever Orgill stannar i IFK i ytterligare två år
 
Hela Ålands lag, IFK Mariehamn, och anfallaren Dever Orgill har i dagarna kommit överens om en kontraktsförlängning som innebär att Orgill stannar åtminstone ytterligare två år i IFK.
 
- Det känns riktigt bra att vi kunnat säkra upp att Dever är med oss i ytterligare två säsonger. Han har ju under sina två första år här visat vilken hög klass han håller och hur viktig han är för oss trots att han fått säsongerna delvis förstörda på grund av tuffa skador. Att vi också kan säkra upp Dever redan nu känns extra bra med tanke på lagbygget för nästkommande säsong, kommenterar Klubbdirektör Peter Mattsson
 
Dever Orgill kom till IFK inför säsongen 2013 och inledde ligaspelet med IFK på ett imponerande sätt. En bit in i säsongen ledde han skytteligan men skadade som bekant sitt knä allvarligt i Europa League-kvalet mot Inter Baku och blev borta för resten av fjolårssäsongen. En bit in i årets säsong gjorde Orgill så comeback och redan i sin comeback-match gjorde han mål på hemmaplan. Oturligt nog tacklades Orgill igen hårt i bortamatchen mot Honka för ett antal matcher sedan och bröt ett ben i foten som håller han borta från spel ännu några veckor.
- Vi räknar dock med att Dever kan vara med i senare delen av säsongen i höst igen, säger Peter  Mattsson
 
Dever Orgill utmärker sig som en fysiskt stark, snabb och explosiv spelare med imponerande spänst och bra målsinne. Han har en vinnares attityd och tillför mycket energi till laget. Han är en viktig pusselbit i IFKs fortsatta lagbygge framåt.