Forsman förlänger med Grönvitt

Pressinformation från IFK Mariehamn - Hela Ålands fotbollslag

Forsman förlänger med Grönvitt

Hela Ålands lag, IFK Mariehamn, och dess målvakt Oskari Forsman har kommit överens om en förlängning av Forsmans kontrakt som gör att han är klar också över nästa års säsong.

Den nu 31 årige Oskari Forsman kom till IFK inför denna säsong med över 70 ligamatcher i bagaget för klubbar som RoPS, PS Kemi och FC Lahti samt mer än 100 matcher i division 1. Han kom till Grönvitt från FC Lahti som han mötte här senast i den direkt avgörande matchen om vilket lag som skulle få spela i mästerskapsserien. Och Forsman spikade då igen och höll nollan. Forsman har varit en stabilt spelande målvakt för IFK Mariehamn i år och startat samtliga matcher i Veikkausliiga.

- Det är mycket roligt att Oskari blivit den stabila målvakt vi hoppades på när vi värvade honom till IFK och han har verkligen visat att han är en ligamålvakt av högsta klass när han fått förtroendet här hos oss. Vi ser mycket fram emot att Oskari fortsätter prestera bra under resten av denna säsong och att han nu är klar också för nästa år, kommenterar Klubbdirektör Peter Mattsson