Grönvitts ledarstab klar också för nästa säsong

Pressinformation från IFK Mariehamn – Hela Ålands fotbollslag

Grönvitts ledarstab klar också för nästa säsong

Hela Ålands lag, IFK Mariehamn, har gjort klart med tränar- och ledarstaben  för inkommande säsong i Veikkausliiga. Det står nu klart att tränar- och ledarstaben blir intakt och oförändrad 2019 jämfört med senaste säsong.

Huvudtränare Peter Lundberg, liksom fys- och rehabtränare Kristoffer Weckström, hade bägge sedan tidigare redan kontrakt över inkommande säsong. Nu står det också klart att assisterande tränaren Daniel Norrmén och målvaktstränaren Johan Sundman fortsätter i sina roller. Jan-Ove Eriksson är också klar som fortsatt lagledare inför 2019 års säsong.

Det finns vissa saker som underlättar lagbygget framåt och en sån sak är att få klart med tränar- och ledarstaben så att de kan vara aktiva i besluten kring kommande års trupp, liksom det är lättare för nya och befintliga spelare att ge klara besked när de vet vilken tränarbesättning som kommer leda laget framåt. Av den anledningen är det bra att vi nu direkt kunnat göra klart med tränar- och ledarstaben inför 2019. Vårt mål har varit att jobba med kontinuitet och hålla staben intakt och det är jag glad att vi nu lyckats med. Våra tränare och ledare utvecklas och är nyfiket lärande hela tiden så det skall bli spännande att se hur Lundis och hans team kommer utveckla sig själv och laget inför inkommande säsong, kommenterar klubbdirektör Peter Mattsson