Henrik och Tobias Strömberg vann Agent 2015!

Sista matchen för säsongen är spelad, vilket också innebär att Agent 2015 är avgjort. Det blev en händelserik sista omgång i spelet då samtliga Topp 3-platser skiftade.

När sista bollen sparkats och alla poäng räknats ner visade det sig att vinnare av Agent 2015 blev laget Morsans Favoriter som komponerats ihop av HENRIK OCH TOBIAS STRÖMBERG. Vi gratulerar dem till en resa för 2 personer (värde 1.000 euro) som sponsorerats av PAF.

På andra plats kom KENNET BERNDTSSONS lag ManUtd och Kennet får som pris en Sony Bravia TV från Kurts TV, tredje platsen gick till slut till JOEL KARLSTRÖM som blir lycklig vinnare av en TREK Mariehamn 3-växlad cykel från Sportcenter.

Vinnare av Företagstävlingen blev i år, precis som ifjol, MARIEHAMNS TAXI, som vann närmast följda av Sparhallen och Crosskey.

Vi meddelar vinnarna personligen var och när prisutdelningen kommer att ske.

Tröstpriser går till placeringarna 4-10, Terhi Metsola, Michael Sundström, Göran Jansson, Jan-Olof Sjöblom, Rikard Andersson, Matias Kurtén och Dan Nylund. Välkomna in till IFK Mariehamns kansli och hämta era tröstpriser.

Tack för den här säsongen alla agenter och stort grattis till alla vinnarna!