Hotell Arkipelag huvudsponsor för IFK Mariehamn

Det mångåriga samarbetet mellan Hotell Arkipelag Ab och IFK Mariehamn fortsätter så som det gjort många år tidigare.
– Jag har förstått att IFK:s lag ser lovande ut i år, och som sponsor är det ju extra värdefullt om man är med i toppen och krigar, säger Kommerserådet Anders Wiklöf.
– Att vårt fina samarbete fortsätter ser jag som oerhört viktigt för klubben, säger IFK Mariehamns vd Peter Mattsson.

Ålands bästa hotell, Hotell Arkipelag Ab har under många år verkat som huvudsponsor till hela Ålands fotbollslag, IFK Mariehamn. En gemensam värdegrund samt ligalagets betydelse för det åländska samhället är grunden till sponsorskapet.

Ett vattenhål för såväl turister som lokalbefolkning
Hotell Arkipelag är en mötesplats för många. Här kan man övernatta på ett högklassigt hotell, äta såväl trevlig lunch och middag som med fördel avslutas med ett besök i nattklubben. Sommartid väljer många att tillbringa tid på Garden, stans coolaste uteservering.
- Till oss kommer människor för att trivas och när man trivs kommer man gärna tillbaka, säger Hotell Arkipelag Ab:s vd Ann-Louise Djupsund.

IFK inför säsongen
Årets trupp var spikad i god tid inför säsongen, och det har gjort att man kunnat förbereda sig inför den kommande säsongen på bästa sätt.
- Vi har även under en veckas tid sammansvetsat truppen på ett träningsläger i Turkiet vilket spelarna uppskattar mycket. Nu ser vi fram emot hemmapremiären på Wiklöf Holding Arena på söndag den 19 april kl 16.00 när vi möter en av årets nykomlingar, HIFK säger Peter Mattsson.