IDAG ÄR DET HEMMAMATCH!

Wiklöf Holding Arena öppnar kl.17.00. VIP, Guld och säsongskort har naturligtvis tillträde och dessutom kommer det att säljas minst 200 entrébiljetter på plats och det är ”först till kvarn” som gäller. Observera att all publikinsläpp sker från arenans södra entré. 500 personer i publiken är vad som tillåts vid dagens match.

Huvudläktaren är indelad i 3 sektioner, A+B för säsongs och biljettköpare med max 180 personer, C+D+halva E för Guldkortsinnehavare samt halva E+F samt extraläktaren för 220 personer.

Det är var annan bänkrad som gäller och avståndet mellan de personer som inte hör till samma sällskap skall vara minst 2 stolsplatser. A ingången (den längst söderut) kommer att vara stängd och vakter vid B ingången kommer att kontrollera att inte maxantalet 180 personer överskrids.

Allt detta för att följa de restriktioner som arrangemanget omfattas av. Handsprit kommer att finnas utplacerat runt arenan. Håll avstånd och stanna hemma om du känner dig det minsta sjuk. Vi rekommendera användande av ansiktsmask.

Södra altanen är öppen liksom ”Café nybakat” på södra sidan samt röda kiosken på norra sidan. Restaurang Grönvitt är abonnerad för VIP gäster.

Avspark kl.18.30

Välkommen på match!