IFK ARRANGERAR KONSERT PÅ ALANDICA

IFK Mariehamn arrangerar en konsert med den Svenska bluesdrottningen LOUISE HOFFSTEN på Alandica torsdagen den 12 november. Med sig har LOUISE sitt kompband ROCKAROUNDS.

 

LOUICE HOFFSTEN & ROCKAROUNDS

ALANDICA KULTUR & KONGRESS
Datum:          Torsdag 12 november 2015, kl. 19.30

Entré:            39 EUR
Arrangör:      IFK Mariehamn AB
 
Sveriges största kvinnliga bluesartist besöker Åland och Alandica
 
Att leva med MS kan vara ett rent helvete. Men det behöver inte vara så hela tiden. När Louise Hoffsten först fick sin diagnos trodde hon att allt var kört. Idag, nästan tjugo år senare, är hon fortfarande aktiv som sångerska, låtskrivare och föredragshållare. Trots sjukdomen lever hon ett gott liv – i alla fall för det mesta. Hon har blivit en mästare i att ta vara på vardagens ögonblick av lycka. Att njuta av stunden. Något vi alla kan dra lärdom av.

Louise Hoffsten är en av vårt lands största bluessångerskor och fick sitt stora genombrott i början av 1990-talet. På senare år har hon även medverkat i populära och folkkära teveprogram som Stjärnorna på slottet, Körslaget och Melodifestivalen. Hon har tilldelats en lång rad utmärkelser, bland andra Karamelodiktstipendiet, Grammis och Rockbjörnen. Hon har även utnämnts till hedersdoktor vid Linköpings Universitet.

På Åland uppträder Louice tillsammans med Rockarounds Fyra mycket rutinerade herrar som under årens gång spelat med hela svenska artisteliten. Rockarounds är Micke Finell, saxofon, Ingemar Dunker, trummor, Janne Oldaeus, gitarr och Tommy Cassemar, bas.     
 

Konsertens längd ca 60 minuter ingen paus.

Biljettpris: 39 EUR inkl. exp. avgift

Biljetter kan köpas på www.Alandica,ax samt över disk Alandica och i hotell Arkipelags reception.