IFK Mariehamn - JJK 2-0 (1-0) i kvartsfinalen i Finska Cupen

IFK Mariehamn besegrade JJK i kvartsfinalen i Finska Cupen. IFK gjorde det som behövdes för att besegra Jyväskylälaget och trots att man inte spelade alltför övertygande så var det aldrig något snack om vilket lag som var det bättre laget och slutsiffrorna skrevs till IFK med 2-0 efter mål av Robin Sid i den 30:e minuten och Bernardo Ribeiro i den 68:e minuten, båda målen assisterades av Luis Solignac.

I halvtid utgick Bobbie Friberg Da Cruz och in kom Erik Lundberg, en stund in i andra utgick David Ramadingaye och in kom ny kontrakterade Patrick Byskata och lite längre in i andra halvlek utgick även Tommy Wirtanen och in kom Rezgar Amani.

I stort kan man säga att IFK inte visade upp något övertygande spel, men man gjorde det som behövdes för att slå JJK och att vinna när man inte spelar bra, det visar på styrka.

Kvar i Finska Cupen förutom IFK så är HJK, FC Inter och FC Lahti

IFK: Otso Virtanen, Albin Granlund, Roger Thompson, Luis Solignac, Petteri Forsell, Tommy Wirtanen (RezgarAmani), David Ramadingaye (Patrick Byskata), Amos Ekhalie, Robin Sid, Bernardo Ribeiro Bobbie Friberg Da Cruz (Erik Lundberg).