INFORMATION HJK - IFK MATCHEN

INFORMATION OM HJK – IFK MATCHEN IMORGON

 

Alla 352 biljetter som tilldelats IFK till matchen är nu slutsålda och vi kommer inte att få tillgång till flera biljetter till våra läktarsektioner. HJK meddelar att det fortfarande finns ströplatser kvar på andra sektioner och rekommenderar att de som vill se matchen på plats köper sin biljett på nätet. Det går bra att gå in på HJK.s hemsida – www.hjk.fi – och klicka sig vidare där under ”lipput”. Det finns inga garantier att det finns biljetter kvar att köpa ”i grinden” på matcharenan – HJK räknar med utsålt alltså.

 

SAMLINGSPLATS

I Helsingfors kommer alla grönvita vänner att samlas på O´Learys som ligger i Forumkvarteret – Yrjönkatu 27 – i centrum av Helsingfors. De öppnar kl. 11.00 men samlingstiden är satt till kl. 14.00.O´Learys erbjuder specialpriser på mat och dryck till alla IFK supporters.På O´Learys kommer det också att säljas IFK supporterprylar - kepsar, mössor, halsdukar, t-skjortor och spelarskjortor – obs! kontant betalning. Försäljning mellan kl. 15.00 – 16.00.

 

GEMENSAM MARSCH

Klockan 17.00 startar den gemensamma marschen från Mannerheim statyn – ett stenkast från O´Learys – till Sonera stadion dit vi anländer i god tid för att stötta spelarna redan på uppvärmningen inför matchen. Kom ihåg att respektera de föreskrifter som marschledaren ger.

 

ARENAN

På arenan har vi tilldelats läktarsektionerna 120 – 122 som ligger på bortre långsidan, mot Ishallen.HJK meddelar att det inte finns någon effektförvaring på arenan men att väskor och liknande nog får tas med in på arenan men att stränga visitationer kommer att göras. MAN FÅR INTE TA MED SIG SÅDANT SOM INTE HÖR TILL EN FOTBOLLSMATCH – flaskor, alkohol, knivar, vapen, sprängmedel och liknande. Om onaturliga saker påträffas vid visitation riskerar personen att avvisas från arenan och i värsta fall omhändertas av polisen. (GMM har ordnat så att de som bokat plats i bussen från Helsingfors till Åbo kan lämna sina väskor i bussen. Den anländer till arenan kl.17.30 och är en grön/vit buss med "Eriksson" skrivet på sidorna)Utanför våra läktarsektioner kommer det också att säljas IFK supporterprylar före matchen börjar.

 

MATCHEN

HJK har önskemål att de som står, har stora flaggor och eventuellt kastar konfetti skulle vara på sektion 120. Våra biljetter är numrerade med vi har bestämt att fri placering - oberoende av platsbiljett – är det som gäller.  Observera att ALLA stolarna på våra sektioner kommer att fyllas upp.

Vi hoppas alla grönvita supporters som kommer på matchen är där för att heja på våra spelare, stöda laget och hjälpa IFK till nya framgångar. Provocerande hejaramsor och uttryck eller på annat sätt bete sig störande hör inte till vår genuina IFK anda. Låt oss visa - en gång för alla - ATT IFK HAR FINLANDS BÄSTA SUPPORTERS!

 

 

Väl mött i Helsingfors

 

 

Robert Söderdahl

IFK Mariehamn

styrelseordförande