Isaksson förstärker Grönvitt

Pressinformation från IFK Mariehamn – Hela Ålands fotbollslag

Hela Ålands lag, IFK Mariehamn och Keaton Isaksson har i dagarna kommit överens om ett spelarkontrakt som gör att Isaksson från den 24 juli förstärker Grönvitt.

Keaton Isaksson kommer närmast från PS Kemi och är 24 år. Isaksson är i första hand en offensiv mittfältsspelare som behärskar att spela på olika platser på mittfältet.

Avtalet mellan IFK Mariehamn och Isaksson sträcker sig över denna säsong och nästa säsong.

- Vi är glada att vi kunnat knyta Keaton till oss. Han har varit en av de bästa spelarna i PS Kemi under denna säsong. Vi är säkra på att han kommer passa in bra både på plan och vid sidan om eftersom han är född och uppvuxen i Sibbo och pratar svenska så vi är säkra att han snabbt kommer in i truppen, kommentar klubbdirektör Peter Mattsson.

Idag har vi också förlängt avtalet med Amin Nazari så att han kommer att representera Grönvitt säsongen ut. Amin har bara blivit bättre och bättre på träningar och matcher så vi är glada att ha Amin kvar i laget, kommenterar Peter Mattsson

I det här sammanhanget vill jag nu också passa på att rikta ett stort tack till alla de supportrar vars donationer delvis har gjort detta möjligt tusen tack!, säger Peter Mattsson