Joel återvänder till Grönvitt

Pressinformation från IFK Mariehamn – Hela Ålands fotbollslag

Joel Mattsson återvänder till Grönvitt

Hela Ålands lag, IFK Mariehamn, kan nu meddela den glädjande nyheten att Joel Mattsson återvänder till sin moderklubb Grönvitt under 2021 års Veikkausliiga. Det står klart efter att IFK Mariehamn, Joel Mattsson och hans danska klubb Vejle BK gjort klart med en utlåning av Joel till Grönvitt under denna säsong.

Joel Mattsson behöver ingen närmare presentation efter sina tidigare år i IFK Mariehamn. Han återvänder nu, till sin gamla hemma arena Wiklöf Holding Arena efter två säsonger i HIFK. Den nu 21-årige Mattsson har gjort 94 matcher i Veikkausliiga. Av dessa har han spelat 50 matcher i IFK Mariehamn och 44 matcher i HIFK.

- Det är ju förstås jätteskoj att vi kan hälsa Joel välkommen hem igen till IFK Mariehamn. Han är ju en etablerad ligaspelare nu och har utvecklats ytterligare sedan han lämnade oss. Vi ser fram emot att ha Joel i vårt lag igen under inkommande säsong och jag är säker på att publiken på WHA är glada att se honom spela i grönvita färger igen, kommenterar klubbdirektören Peter Mattsson