Landslagskoll

Nu när "ruset" efter ligaguldet börjar lägga sig och de flesta spelare har semester kommer ändå några grönvita lirare att hålla igång för fullt.

Det är med glädje och stor stolthet vi kan berätta att vi har fyra spelare som utsetts till landslagsuppdrag i november:

- ALBIN GRANLUND finns med i den finska A-landslagstruppen till VM-kvalmatchen mot Ukraina lördagen den 12 november kl 21.45 i Odessa.

-  AMOS EKHALIE och ANTHONY DAFAA CLEMENT är uttagna till träningsmatcher med Kenyas landslag "Harambee Stars" . Anthony är ju tyvärr skadad och har givit återbud, men Amos kommer att finnas med i truppen som spelar hemmamatcher mot Mozambique lördagen den 12 november och mot Liberia tisdagen den 15 november.

- THOMAS MÄKINEN åker med det finska U20-landslaget till Malaga i Spanien för två träningsmatcher. Torsdagen den 10 november möter de LaLiga-laget Malagas juniorlag och på söndagen den 13 november är det Polens U19-landslag som står för motståndet.

På reservplats till U20-landslaget finns vår målvakt Marc Nordqvist som är beredd att rycka in om någon av de ordinarie målvakterna inte kan delta.