Ledarstaben växer fram när Sundman förlänger

Pressinformation från IFK Mariehamn – Hela Ålands fotbollslag.

För någon vecka sedan blev det klart att Grönvitts huvudtränarduo för 2022 års ligasäsong heter Daniel Norrmén och Jari Pyykölä. Nu har tränar- och ledarstaben kompletterats ytterligare inför nästa säsong i och med att det står klart att Johan Sundman fortsätter som målvaktstränare.

Hela Ålands lag, IFK Mariehamn, och målvaktstränare Johan Sundman har i dagarna kommit överens om en förlängning av Sundmans kontrakt som målvaktstränare också över 2022 års Veikkausliiga säsong.

Johan Sundman är mycket erfaren och omtyckt målvaktstränare som innehaft sin roll i tränarstaben sedan 2011 och påbörjar således sin tolfte säsong med Grönvitt.

Jag är mycket glad att vi kommit överens om en förlängning med Johan. Han är erfaren och kunnig som få andra målvaktstränare och han har under åren utvecklat flera duktiga målvakter i vårt lag. Han gör ett stort och viktigt jobb i det tysta och jobbar noggrant med våra målvakter. I år kommer han få en ny målvaktsbesättning att jobba med och vi ser fram emot att ha Johan som ansvarig för det arbetet, kommenterar klubbdirektör Peter Mattsson.