Nyheter på Wiklöf Holding Arena denna säsong

Vi har jobbat under vintern på att ge dig som publik en bra matchupplevelse på grönvitts hemmamatcher. Vi vill att man ska känna ingen sig på arenan, men även se att vi hela tiden jobbar med att förbättra upplevelsen vid match.

Nytt för i år är att Green Mean Machine flyttar från den norra sidan av läktaren till den södra. Detta görs för att då sitter GMM på rätt sida om hemmabänken. Detta betyder alltså att bortasupportrarna numera går in genom den norra ingången.

En annan nyhet är maten på WHA. I år kan du boka "Mat före matchen", för 19€/match får du en 2 rätters middag. Även VIP för företag erbjuds en 2 rätters middag, inklusive dryck, kaffe, matchbiljett, egen reserverad plats på läktaren och presentation av någon från ledarstaben. Bokar gör du enkelt via vår hemsida http://www.ifkfotboll.ax/boka-mat

Vi har även fräschat upp i café med ny dukning och ljusskyltar för prislistor så du lättare kan se vad vi erbjuder för godsaker.

Utanför arenan vill också att det ska synas att det är matchfest! Flaggor som välkomnar dig till matchen och bakom läktaren finns vårt nya sponsortält där sponsorer nu kan träffas och mingla under pausen.

Även på Södra-altan har vi mat, och vår populära gräddstuvade pyttipanna återkommer. Nytt för i år är att vi delar ut flyers vid hemmapremiären. Den flyern ger dig en gräddstuvad pyttipanna med tillbehör för endast 1€/match (flyern gäller hela säsongen så använd den flitigt).

Sista nyheter som vi berättar om är att vi på våra hemmamatcher kommer sälja chips ur vårt stora chipsflak. Där kan du köpa 3 st valfria mega påsar chips + 3 st valfria dipp för endast 6€. Så fredagsmyset räddar du hos oss. Chipsflaket hittar du bakom södra läktaren.

Vi hoppas vi ses på hemmapremiären lördagen den 9 april klockan 16.00 mot RoPS, och att du kommer gilla de förändringar vi gjort för din skull på arenan, allt för din trivsel och för att ge dig en matchupplevelse som inte bara ska innehålla fotboll på högsta nivå.