PUBLIKINFORMATION INFÖR HEMMAMATCHEN MOT HIFK IMORGON - SÖNDAG 26.7 - PÅ WIKLÖF HOLDING ARENA.

Information från IFK Mariehamn – Hela Ålands fotbollslag

Med tanke på corona-restriktionerna vill vi informera om följande inför matchen:

Arenan har delas upp i två områden, Södra och Norra området. På de båda områdena får finnas max. 500 personer per område.

Vi ber publiken att hålla avstånd på läktaren, vår rekommendation är att sitta på varannan stol om man inte är från samma familj. Handsprit finns utplacerad på många platser på arenaområdet.

Södra området består av sektionerna A-D på läktaren samt hälften av ståplatserna på östra sidan av planen, observera att alla med guldsäsongskort och matgäster endast har ingång via den södra entrén.

Till Norra området hör sektionerna E och F på läktaren samt extra läktaren och hälften av ståplatserna på östra sidan av planen.

Handikapparkeringen vid Islandia kan användas av handikappade som vanligt liksom medias ackreditering i den gula byggnaden.,

Det finns en ingång mellan områdena som bevakas av en ordningsvakt där handikappade med följeslagare samt media kan passera till Södra området.

Arenan öppnar kl. 17.00 då alla med någon form av säsongskort samt matgäster med reserverad plats i Restaurang Grönvitt är välkomna

Normal försäljning av biljetter till matchen börjar i våra tre biljettkiosker från kl. 18.00. Norra och södra entrékioskerna har 2 linjer där man kan betala både med kort och kontanter. Vid Islandia entrén är endast kontant betalning möjlig. Ha gärna jämna pengar med Er för att underlätta hanteringen.

Mer info om arenaområdet finns i den bifogade skissen.

Välkommen på match!