PUBLIKINFORMATION INFÖR HEMMAMATCHEN MOT ILVES IDAG ONSDAG 23.9 PÅ WIKLÖF HOLDING ARENA.

Med tanke på Corona-restriktionerna vill vi informera om följande inför matchen:

Arenan är indelad i två områden, Södra och Norra området.

Vi ber publiken att hålla avstånd på läktaren, vår rekommendation är att sitta på varannan stol om man inte är från samma familj.
Handsprit finns utplacerad på många platser på arenaområdet.

Södra området består av sektionerna A-D på läktaren, Södra Altanen samt hälften av ståplatserna på östra sidan av planen, observera att alla med guldsäsongskort och matgäster endast har ingång via den södra entrén.

Norra området består av sektionerna E och F på läktaren och extra läktaren, Norra Altanen samt hälften av ståplatserna på östra sidan av planen.
Handikapparkeringen vid Islandia kan användas av handikappade som vanligt liksom medias ackreditering i den gula byggnaden.
Det finns en ingång mellan områdena som bevakas av en ordningsvakt där handikappade med följeslagare samt media kan passera till Södra området.

ARENAN ÖPPNAR FÖR ALLA KL. 17.00.

Entré för personer med VIP eller GULD kort samt personer med reserverad plats i Restaurang Grönvitt sker enbart via den södra ingången.

Normal försäljning av biljetter till matchen sker i våra tre biljett kiosker från kl. 17.00. Norra och södra entrékioskerna har 2 linjer där man kan betala både med kort eller kontanter. Vid Islandia entrén är endast kontant betalning möjlig. Ha gärna med jämna pengar för att underlätta hanteringen.

Mer info om arenaområdet finns i den bifogade skissen.

Välkommen på match!