Publikinformation inför hemmapremiären imorgon

Information från IFK Mariehamn – Hela Ålands fotbollslag

Onsdagen den 8 juli har IFK Mariehamn äntligen hemmapremiär i Veikkausliiga då FC Honka kommer på besök till Wiklöf Holding Arena, avspark kl. 18.30.

Med tanke på corona-restriktionerna vill vi informera om följande inför matchen:

Arenan kommer att delas upp i två områden, Södra och Norra området. På de båda områdena får finnas max. 500 personer per område.

Vi ber publiken att hålla avstånd på läktaren, vår rekommendation är att sitta på varannan stol om man inte är från samma familj. Handsprit finns utplacerad på många platser på arenaområdet.

Södra området består av sektionerna A-D på läktaren samt hälften av ståplatserna på östra sidan av planen, observera att alla med guldsäsongskort och matgäster endast har ingång via den södra entrén.

Till Norra området hör sektionerna E och F på läktaren samt extra läktaren och hälften av ståplatserna på östra sidan av planen.

Invalidparkeringen vid Islandia kan användas av invalider som vanligt liksom medias ackreditering i den gula byggnaden.,

Det finns en ingång mellan områdena som bevakas av en ordningsvakt där invalider med följeslagare  samt media kan passera till Södra området.

Arenan öppnar kl. 17.00 då alla med någon form av säsongskort samt alla matgäster är välkomna och normal försäljning av biljetter till matchen börjar i våra tre biljettkiosker från kl. 18.00.

Mer info om arenaområdet finns i den bifogade skissen.