Rapport från träningslägret

Efter en lång resdag i söndags kom vi fram till hotellet Papillon Ayscha i turkiska Belek och avslutade dagen med middag vid 23.30. Därefter var bara att uppsöka sängarna för att ladda inför lägrets första träningsdag.
En stor frukostbuffé mötte oss på morgonen och sedan satte vi oss i bussen till Papillon Sports Centre där en underbar gräsplan stod och väntade.
Efter söndagens resdag var det skönt att få igång kropparna igen. Utespelarna körde uppvärmning med "Kricke" och målvakterna höll igång med "Sundis". Träningen avslutades med spel 7 mot 7 där straffar fick avgöra.
Lunch och lite vila i den behagliga 19-gradiga värmen hann vi med innan träningspass nummer två.
Vi delades in i tre grupper enligt lagdelarna och vi roterade på tre olika stationer. En grupp körde styrka med "Kricke", en hade tävlingar med "Ahna" och "Sundis" och en diskuterade med "Lundis" om säsongen hittills, vad som varit bra och vad som behöver förbättras.
Kvällen avslutades med middag och möte där vi tittade på klipp och diskuterade igenom matchsituationer.
Hotellet vi bor på är toppklass! Maten är bra och det finns hur mycket som helst att välja på, de flesta har än så länge hållit sig ifrån det dignande efterrättsbordet. Rummen är mycket fina och vi har ett stort gym att tillgå, till "Krickes" stora glädje.
Dag tre blir likadan som dag två. Två träningspass där vi har fotboll på förmiddagen och styrka på eftermiddagen följt av möte på kvällen. Däremellan ska vi även trycka i oss lite mat.
Fredagens träningsmatch är ändrad mot Torpedo Zhodino som dragit sig ur och Grönvitt möter istället FC Desna, femma i andraligan i Ukraina.