Robin Sid förlänger med Grönvitt

 

Hela Ålands lag, IFK Mariehamn, har gjort klart med yttermittfältaren Robin Sid för ytterligare en säsong. Sid kom till IFK från Ekenäs IF inför säsongen 2014 men debutsäsongen gav sparsamt med speltid i ligan.

Däremot kom Robin Sids ligagenombrott på allvar under senaste säsong då han särskilt under första halvan av säsongen matchades flitigt och var mer eller mindre permanent startspelare i IFKs startelva.

Robin visade under den här säsongen att han under sina år i IFK vuxit till en ligaspelare som yttermittfältare. Givetvis har han, som den unga och lovande spelaren han är, ännu massor att utveckla och han har ju en mycket intressant potential men redan i år visade han att han på allvar slåss om en startplats i IFKs startelva och vi vill gärna satsa vidare på Robin som en del i vårt lagbygge. Robin skadade sig oturligt under senare delen av säsongen men vi tror att Robin kommer att ta ytterligare kliv i sin utveckling inför 2016 års säsong och är nöjda med kontraktsförlängningen, kommenterar klubbdirektör Peter Mattsson