Säsongsavslutning

På lördagskvällen avslutades årets IFK säsong med en gemensam sittning där spelare, ledare, funktionärer, aktieägare och samarbetspartners tillsammans avnjöt en excellent tre rätters middag på Hotell Arkipelag i Mariehamn.

Bland annat avtackas spelare och ledare som bestämt sig för att gå vidare och där både styrelseordföranden Dan Mikkola och klubbdirektör Peter Mattsson poängterade i sina tal hur viktigt det är för en liten förening som IFK ändå är att hela vårt samhälle ställer upp och tror på det vi gör.

Supporterkungen "Keegan" drog igång en sällan skådad scenshow och där bl.a Robin Sid bland spelarna "hakade på" och förgyllde kvällen.

- Idag, söndag, tar vi alla vilodag men redan på måndag morgon inleds arbetet med att skapa ett ännu slagkraftigare lag för att IFK nästa år skall vara både bättre, starkare, attraktivare och sevärdare än vi var i år, säger klubbdirektör Mattsson.

I samband med säsongsavslutningsbankettetten premierades följande spelare för sina insatser i IFK under 2019 års säsong:

Bästa försvarare: Rick Ketting

Bästa mittfältare: Daniel Sjölund

Bästa anfallare: Aristote Mboma

Årets effektivaste spelare: Oskari Forsman

Teboils skyttekungspokal gick till Aristote Mboma för sina 10 mål varav 7 i Veikkausligan och 3 i Finlands cup.

Supporterklubben Grönvita fans utmärkelse "Supportrarnas val" tilldelades Rick Ketting.