Senare publikinsläpp på lördag

IFK – RoPS på lördag, senare publikinsläpp!

Nu på lördag den 16 juni är det dags för en av årets publiktätaste matcher för Grönvitt, den s.k. Alandia Cup-matchen dit alla lag i cupen har fri entré. Speciellt för i år är att invigningen av Alandia Cup sker precis före matchen mellan IFK och RoPS som har avspark kl. 19.15. Det är mer än 10 år sedan IFK senast spelat en ligamatch samma kväll som invigningen, så arrangörsmässigt och logistiskt blir detta en stor utmaning.

Det kommer bli mycket publik på matchen, och då invigningen av Alandia Cup sker precis då publiken ska börja strömma till Wiklöf Holding Arena så krävs specialarrangemang för att kunna skilja på publik till invigningen av Alandia Cup och betalande publik till matchen mellan IFK och RoPS. Vi kommer därför att ”tömma” arenan vid invigningens slut kl. 18.15 inom en tidsram på 15 minuter, vänligen ha förståelse för att våra ordningsvakter kommer att driva på för att alla måste lämna arenan och att även de som redan har biljett/säsongskort ska gå ut via biljettkiosken för insläpp till ligamatchen IFK-RoPS.

Följande tider gäller för lördagen:

17.30 ”Alandia Cup-tåget” avgår från torget.

18.00 kommer Alandia Cup deltagarna till Wiklöf Holding Arena. Publik till invigningen är på plats.

18.00 Invigningstal för Alandia Cup.

18.15 Utmarsch där Alandia Cup-lagen marscherar ut till konstgräsplanen.
18.15 Arenan töms på ALL publik. Alla inne på arenan måste gå ut utanför biljettkioskerna.

18.30 Publikinsläpp till matchen IFK – RoPS påbörjas.

19.15 Avspark IFK-RoPS i Veikkausliiga.

Vi rekommenderar den åländska publiken att komma in vid norra biljettkiosken vid Gesällgatan. Vi kommer där att ha ett separat publikinsläpp för dem som har säsongskort eller köpt biljett på förhand då det troligen kommer att bli långa köer på södra sidan med publik från invigningen som ska in på matchen.

Innehavare av guldsäsongskort har som vanligt sina platser reserverade på sektionerna C och D även denna match.

Vänligen observera att publikinsläppet till denna match startar kl. 18.30 dvs. 45 minuter före matchstart istället för det normala 1,5 timme före.

Alandia Cup-lagen kommer i första hand att fylla upp F-sektionen.

Vi hoppas på stor publik och fantastisk stämning på lördag!