”STALLHAGEN TECKNAT SPONSORAVTAL MED IFK MARIEHAMN! LANSERAR GULD ETT ÖL FÖR VINNARE!

Bryggeriet Stallhagen har ingått ett betydande sponsoravtal med IFK Mariehamn, som med sitt ligaguld inspirerat Stallhagens bryggmästare att brygga GULD, en högklassig, extra smaklig och fräsch pils – ett riktigt firar-öl för fansen.

Under hösten 2016 påbörjade Stallhagen ett utvidgningsprojekt som kommer att öka bryggeriets kapacitet till 2,5 miljoner liter. Utbyggnaden väntas vara klar i slutet av 2017. Tillgången till ökad kapacitet öppnar möjligheter till nya marknadsföringskanaler. Stallhagens varumärke är välkänt och uppskattat i Svensk-Finland. Samarbetet med IFK Mariehamn är ett viktigt steg för Stallhagen att skaffa sig ökad synlighet på den övriga finska marknaden där Stallhagens varumärke trots vissa intrång fortfarande är rätt okänt. Sponsoreringen ger också en möjlighet att vara med det kluster åländska företag som via IFK Mariehamn stöder idrottslivet på Åland.

Stallhagens slogan ”Drick Mindre – Drick Bättre” stöder både IFK Mariehamns och Stallhagens image och mål att främja en bättre ölkultur i sportsliga sammanhang. Stallhagen strävar framförallt genom att tillverka ett varierande sortiment av öl att höja det kulinariska medvetandet kring kombinationen öl och mat.”