SUPPORTERFÖRENINGEN GRÖNVITT BILDAD

Idag har supporterföreningen Grönvitt bildats.

Supporterföreningen Grönvitt finns till för alla som har ett varmt hjärta för IFK Mariehamns ligalag i fotboll. Förutom att skapa glädje i samband med lagets matcher vill också föreningen medverka till en grönvit gemenskap i vått och torrt, i medgång men även i stunder då medgången inte är den man förväntat sig. Gammal eller ung, alla är välkomna med i föreningen. Tillsammans är vi starka, tillsammans är vi Grönvitt!

Vår målsättning är att samla så många medlemmar som möjligt i föreningen och på detta sätt kunna skapa förutsättningen för en levande läktarkultur där framgång för IFK, spelare och ledare står i fokus. Föreningen vill också, om möjligt, bidra rent ekonomiskt så att lokala spelare kan ges möjlighet att utvecklas i en miljö som faktiskt är den allra högsta nivån i detta land.

I föreningens styrelse sitter: Ann Forsbom-Greiff (ordförande), Roger Nordlund (vice ordförande), Dick Sirén (kassör), Sune Eriksson (sekreterare) och medlemmar är Mats Löfström, Ingolf Hallén, Marina Ahlqvist, Linda Wilenius, Johan Ekstrand och Filip Meklin. Som ersättare sitter Ulf Weman, Tommy Lindholm, Robert Söderdahl, Inger Lampén och Elis Åberg. Jan-Erik Rask är föreningens verksamhetsgranskare och Tage Silander hans ersättare.

En anhållan har skickats till IFK Mariehamns styrelse där supporterföreningen Grönvitt anhåller om att upptas som IFK Mariehamns officiella supporterförening.

Inom kort kommer föreningen att presentera sin hemsida på Facebook så att alla Grönvita supporters enkelt kan följa med vad som händer i föreningen och även få information om de förmåner man kan dra nytta av som föreningsmedlem.

Medlemsavgiften fastställdes till 10 € för vuxna samt 5 € för 17 år och yngre och pensionärer och minimum 50 € för företag och sammanslutningar. Hur man betalar sin medlemsavgift, som även kommer att innehålla ett antal förmåner, kommer vi att informera om via media och på sociala medier så fort vi har alla detaljer klara.