SUPPORTERFÖRENINGEN GRÖNVITT PRISADE JUNIORLAG

IFK Mariehamns officiella supporterklubb, Supporterföreningen Grönvitt r.f., har under året drivit ett projekt för att öka intresset för representationslagets ligamatcher bland IFKs yngre spelare inom den egna Grönvita organisationen. Detta genom att bjuda in IFK Mariehamns juniorlag till matcherna och även genom att erbjuda juniorspelarna olika förmåner under matcherna.

Bland annat har en tävling arrangerats mellan de olika juniorlagen där de lag som varit flitigast närvarande på matcherna i grundserien också kommer att honoreras med ett ekonomiskt bidrag till lagkassan i de tre mest aktiva lagen.

Hela projektet är ett samarbete mellan Supporterföreningen Grönvitt r.f. och IFK Mariehamn samt med ekonomiskt stöd från Finlands Bollförbund och UEFA.

Prisutdelare från Supporterföreningen Grönvitt var föreningens ordförande Ann Forsbom-Greiff och styrelsemedlem, Ingolf Hallén.

På tredje plats i tävlingen placerade sig IFKs P-08 lag som representerades av ledaren Michael Gunell och spelarna Benjamin Flöjt, Filip Sintescu och Henri Williams och som erhåller 100 € till sin lagkassa.

På andra plats placerade sig IFKs P-12 lag som representerades av ledaren Christian Gröndahl och spelarna Valter Falander, Joel Sundäng och Viggo Gröndahl som erhåller 150 € till sin lagkassa.

Och segrare i tävlingen blev IFKs P-11 lag som representerades av ledaren Alex Östergård samt spelarna Elton Jalava, Hannes Holmlund och Melvin Östergård och de erhåller 250 € till sin lagkassa.

Supporterföreningen Grönvitt gratulerar vinnarna och tackar alla juniorer som varit med och stöttat IFKs representationslag under grundserien och hoppas att ni även i framtiden kommer att göra det med orden: UNGDOMEN ÄR FRAMTIDEN!