Två namn i tränarstaben förlänger med Grönvitt

Hela Ålands lag, IFK Mariehamn har förlängt avtalen med målvaktstränaren Johan Sundman och fys- och rehabtränaren Kristoffer Weckström.

I Johan Sundmans fall så sträcker sig kontraktet i och med förlängningen över nästa säsong. Kristoffer Weckström å sin sida har förlängt sitt avtal med Grönvitt i ytterligare två säsonger.

Vi har haft ett bra samarbete med Johan som varit med oss under många säsonger som reservmålvakt men även på senare år med fokus som målvaktstränare för våra målvakter. Och vi är glada att kunna knyta Johan till oss också en ytterligare säsong. Kricke har ju varit med oss nu som ensam fys- och rehabtränare i två säsonger och det känns bra att kunna förlänga med honom ytterligare en tvåårsperiod. I och med att det blir förändringar i tränarstaben nu när Pekka Lyyski lämnar så är det bra att vi kan säkra upp kontinuiteten i övriga delar av ledarstaben, kommenterar klubbdirektör Peter Mattsson.

Angående huvudtränarfrågan har Mattsson dock ännu inga nyheter att komma med.

Vi jobbar på att ha en lösning klar att kommunicera ut inom november. Det är den tidsplan som vi jobbar efter nu, avslutar Mattsson