Weckström förlänger med IFK

Pressinformation från IFK Mariehamn- Hela Ålands fotbollslag

Weckström förlänger med IFK

Nyligen förlängde IFK Mariehamn och huvudtränare Peter ”Lundis” Lundberg tränarkontraktet över de kommande två säsongerna. Nu står det klart att rehab- och fystränaren Kristoffer Weckström är en del av tränarstaben också över säsongerna 2018-2019. Kontraktsförlängningen undertecknades idag.

Det känns bra att vi gjort klart med Kricke för de kommande två säsongerna så att det finns en tydlighet hur tränarstaben kommer se ut framöver och målbilden är att jobba med kontinuitet här också. Vi är jättenöjda med Kricke och det jobb han gör med spelarna. Han är uppskattad och fortbildar sig löpande vilket innebär att han utvecklar vårt jobb med rehab och fysik-biten fortlöpande. Kricke är noggrann och kunnig och det märks både i förebyggande arbetet men också hur skadade spelare rehabiliterar sig. Direkt härefter kommer vi fortsätta diskussionerna med resten av tränarstaben som Daniel Norrmén och Johan Sundman i syfte att också med dem försöka få till förlängningar av samarbetet, kommenterar klubbdirektören Peter Mattsson

Kristoffer Weckström tillträdde i ledarstaben som rehab- och fystränare säsongen 2013.

Arbetet med att kontraktera spelartrupp och tränarstaben pågår som bäst och ett flertal diskussioner pågår eller är planerade att inledas inom kort i syfte att under hösten kunna göra klart med kontraktsförlängningar.