Wiklöf sponsrar Grönvitt även i år

Pressinformation från IFK Mariehamn – Hela Ålands fotbollslag

Anders Wiklöf klar som huvudsponsor för IFK Mariehamn!

I tider av negativa nyheter och en osäkerhet inom samhället pga. Covid 19 så har Anders Wiklöf gjort klart med Grönvitt att engagemanget som huvudsponsor fortsätter. Detta är mycket positiva nyheter för Grönvitt.

- Jag känner att det är viktigt att visa framtidstro och där är IFK Mariehamns fotbollslag en viktig symbol för Åland. Det känns riktigt för mig att göra klart med huvudsponsorskapet för fjortonde året i rad och även i år är det jag själv privat som sponsorerar. Hotell Arkipelag har varit sponsor i 13 år, men eftersom verksamheten på hotellet mer eller mindre ligger nere just nu så tyckte vi även i år att det här var en bra lösning. Jag tror på Grönvitt och tror även på en bra säsong för IFK, säger kommerserådet Anders Wiklöf.

Grönvitt har många nya namn i spelatruppen denna säsong. En utmaning som IFK:s VD Peter Mattsson tror att klubben kommer att klara bra.

- Jag tycker vi fått ihop en bra mix av rutin och ungdomlig potential och vi har många spännande spelartyper i laget, både bland de som var med oss i fjol och som i år kommer att vara ännu bättre samt nya spelare som ser riktigt vassa ut, säger Peter Mattsson.

- Utan sponsringen skulle vi inte ha förutsättningar att spela i ligan och att Anders Wiklöf är med oss framåt är jätteviktigt precis som det är viktigt att vi också får med alla våra andra sponsorer. Särskilt nu i dessa Corona-tider är vi tacksamma över att sponsorer som varit med oss i många år fortsättningsvis sponsorerar oss även i år då sponsorintäkter ju är en av våra viktigaste inkomstkällor. Då förstår man också att huvudsponsorn är väldigt viktig. Det känns tryggt för mig att vi har Anders Wiklöf i ryggen, fortsätter Peter Mattsson.

I samband med undertecknandet av avtalet överräckte Anders Wiklöf också gåvor ur Lennart Johanssons samling som han köpte in under förra hösten. På bilden ser du kommerserådet Anders Wiklöf, Hotell Arkipelags VD Ann-Louise Djupsund och IFK Mariehamn Ab:s VD Peter Mattsson.