Allmänt

IFK MARIEHAMN,s 100 ÅRS HISTORIK

I fredags var det premiär för IFK Mariehamns 100 års historik när boken presenterades på stadsbiblioteket i Mariehamn. Författaren Malin Henriksson och redigeraren Monica Fogelström var då på plats och signerade historiken.

Nu finns boken till försäljning på Mariehamns Bokhandel samt på Lisco bokhandel i Mariehamn.

Priset på den perfekta julklappen är 42 €

(foto: Tage Silander)
 

Träningarna igång, Frans Grönlund testar.

Idag började Grönvitt träna inför den kommande säsongen. På grund av det hala underlaget på WHAs konstgräs hålls träningarna i Eckeröhallen åtminstone idag och i morgon tisdag.

Ett nytt ansikte på träningen är Frans Grönlund, 19 år, som finns här på test.

Försvararen Frans spelade förra säsongen i Pargas IF, som steg till division 2 i år, och har tidigare funnits med i FC Inters organisation.

Han var redan hit och tränade med laget några dagar på sensommaren och gav ett gott intryck, nu får också vår nye tränare Lukas Syberyjski se honom på träning.

Backaliden förlänger med Grönvitt

Pressinformation från IFK Mariehamn – Hela Ålands fotbollslag

Backaliden förlänger med Grönvitt

Publiken på Wiklöf Holding Arena får se mittfältaren Gustaf Backalidens energiska och uppoffrande spel också nästa säsong i Veikkausliiga. Det står klart efter att hela Ålands lag, IFK Mariehamn, och Backaliden kommit överens om en förlängning av Backalidens kontrakt också över inkommande säsong.

Bygget av konstgräs och lagbygget fortskrider

Bygget av den nya konstgräsplanen fortskrider i rask takt. Denna vecka påbörjades arbetet med att fylla underlaget till nya konstgräset, och eftersom vädergudarna har varit vänliga så har det som du ser flutit på bra.

Lagbygget anno 2020 fortskrider även det i rask takt för Grönvitt. Vi kan avslöja att redan nästa vecka presenteras flera nyheter, så håll utkik här på Facebook !

Glad lillajul alla Grönvita Fans !

Järvenpää fortsätter i IFK

Hela Ålands lag, IFK Mariehamn, och försvararen Lassi Järvenpää har kommit överens om en kontraktsförlängning som gör att Järvenpää fortsätter i Grönvitt också inkommande säsong. Det nya avtalet är ettårigt.

Den 23-årige Järvenpää kom till IFK Mariehamn inför senaste säsong. Totalt blev det 19 matcher i Veikkausliiga och därtill ett flertal matcher i Cup-spelet för Järvenpää under hans debutsäsong. Före ankomsten till Grönvitt hade Järvenpää erfarenhet från tre säsonger i ligan med RoPS.

Boksläpp

Boksläpp samt försäljning IFK Mariehamns 100 års historik på Stadsbiblioteket fredagen den 29/11 kl 14.00.

Servering, skribenten Malin Henriksson och redigeraren Monica Fogelström på plats.

Välkommen !
 

Sidor