Allmänt

Ordförande har ordet

Hej alla fotbollsvänner

Lördag 15 juni är absolut sista dagen att betala för de aktier man tecknat i IFK Mariehamns emission. Kontot är FI73 6601 0001 0492 53 ifall någon glömt. Vår möjligen något optimistiska målsättning var att få in 400.000 euro. Det når vi definitivt inte men jag hoppas att vi går över 150.000 euro när allt är hopräknat nästa vecka. Inte ett belopp som räddar klubben för all framtid men trots allt ett belopp som gjorde att vi inför säsongen 2019 vågade satsa på den trupp vi har idag.

Årets golftävliing

Igår avgjordes IFKs populära golftävling där prestige och fina priser stod på spel. Det blev en härlig dag med många skratt och fantastiskt golfväder.

Vinnare av golftävlingen blev Viking Line, 2a kom Mariehamns Tryckeri och på en hedervärd 3e plats kom Crosskey.

Tack alla lag för denna gång, så här säger en i arrangörsgruppen Marc Nordqvist "tack alla deltagare, det betyder mycket för oss eftersom det sponsrar vårt träningsläger".
 

VIP till finalen i Finska Cupen

Inför finalen i Finlands Cup är alla såklart extra taggade. IFK Mariehamn ställs mot Ilves från Tammerfors! Det väntas alltså en historisk fotbollsfest i Mariehamn med fullsatta läktare och extraläktare och fantastisk stämning. Vi kommer att ha ett VIP paket som ger det där lilla extra. Inte bara fotboll på absolut högst nivå, utan även god mat och dryck. VIP paketet till Cupfinalen innehåller:

Aapo Mäenpää i U21-landslaget

Grönvitts lovande försvarare Aapo Mäenpää är återigen uttagen till det finska U21-landslaget.

Denna gång är det ett träningsläger från den 3 juni till den 11 juni. Första dagarna av lägret innehåller en resa till Slovakien och match mot Nord-Makedonien i Jaslovske Bohunice den 6 juni kl 13.00.

Efter att ha återvänt hem till Finland möter sedan U21-landslaget Sverige i Lappeenranta den 11 juni kl 18.00.

Sidor