Säsongskort

Säsongskort Barn och ungdom (7-17 år)- Berättigar till inträde
Säsongskort Vuxen - Berättigar till inträde
Guldkort - Egen plats på läktaren 
VIP-kort- fönsterplats och 2-rätters middag i restaurangen under samtliga ligamatcher på WHA samt inträde och egen plats på läktaren.

Alla Guld/Säsongs/VIP-kort inkluderar fritt inträde till matcher i Veikkausligan, Finlands Cup samt träningsmatcher på försäsongen som arrangeras av IFK Mariehamn. Ej fritt inträde till uppvisnings- och Europa League samt Champions League matcher.

Säsongskort

Säsongskort 2021. Informationen vänder sig till  både dig som redan har säsongskort och till dig som överväger att köpa ett säsongskort för första gången. Som säsongskortsinnehavare kan du på ett bekvämt, prisvärt och tryggt sätt följa IFK Mariehamn och dess framfart. 

Det här ingår i säsongskorten 2021:

Samtliga hemmamatcher i Veikkausligan, samtliga hemmamatcher i Finlands Cup samt träningsmatcher på försäsongen som arrangeras av IFK Mariehamn.

VIP-kortet kostar 893 euro och berättigar till egen fönsterplats och 2-rätters middag i restaurangen samt inträde och egen plats på läktaren

Guldkortet kostar 298 euro och berättigar till inträde och angiven sittplats på läktaren, vilket medför att man slipper att komma långt innan matchen börjar för att få bra plats. Innehavaren av guldkortet har rätt till sin egen stol under alla IFK:s hemmamatcher i Veikkausliiga.
Säsongskortet kostar 198 euro och berättigar till inträde.
Säsongskortet för barn och ungdom (7-17 år) kostar 79 euro och berättigar till inträde.
För barn och ungdomar inom IFK Mariehamn ingår säsongskortet i träningsavgiften.
Säsongs- och Guldkorten gäller även för Finlands Cup och träningsmatcher på försäsongen som arrangeras av IFK Mariehamn.
Säsongs- och Guldkorten gäller inte vid uppvisningsmatcher.

Befintliga Guldkortsinnehavare

Befintliga guldkortsinnehavare har fram till den 11 januari på sig att förnya sin plats till nästa säsong. Du som haft guldkort 2020 får ett brev eller e-mail utskickat i slutet av november/början av december. Om du istället för brev vill ha e-mail, vänligen kontakta IFK Mariehamn på fotboll@ifkmariehamn.com.

Nya guldkortsinnehavare

I början av januari släpper vi lediga guldkortsplatser till försäljning. Då är det fritt fram för alla som önskar att säkra sig en plats till fotbollsfesterna 2020. 

Friskvårdskuponger

IFK Mariehamn fotboll har tecknat avtal med Friskvård.ax vilket gör att du nu kan gå på ligafotboll och betala med dina friskvårdskuponger. Förutsättningen är att de är aktiverade för kultur. Du kan köpa både engångsbiljetter vid entrén och säsongskorten med dina kuponger. Tänk dock på att det är enbart dig själv du kan betala för och att du kan behöva visa legitimation för att IFK ska kunna se att rätt person använder kupongerna. Vid köp av säsongskort kryssa då i rutan här nedan om du vill använda kuponger.

 

Beställ ditt kort

OBS! Samma stol som säsongen 2020. Vill du byta plats, kontakta kansliet. Stolen släpps fri för andra intresserade efter den 11 januari 2021.
Bild-CAPTCHA
Ange de tecken som visas i bilden.